Духовна Почивка

Божието дело в гр.Сандански започва през 1968г. Основано е от няколко жени. Днес то наброява повече от 800 членове. Пастира на църквата Димитър Подгорски е завършил Духовна академия и е в служението си от 1979г. Сградата е построена и функционира като църква от 1992год.

Има две зали за богослужения, три детски стаи за неделното училище, което е разделено по възрастови групи и младежки работни стаи. За всяка от групите в неделното училище има ръководител.

Легловата база с 60 легла се ползва при  конференции и семинари. Някои от стаите са обзаведени с кухненски бокс, баня, тоалетна, климатик и топла вода от слънчеви колектори. В стаите има възможност да се настаняват по 2, 3, 4, 5, 6 човека както и една стая с 10 легла.

Към църквата има два медицински центъра в който работят: личен лекар, хирург, гинеколог, кожен, зъболекар, психиятър, както и клинична лаборатория, рентген, фитнес зала и кабинет за предбрачно, брачно и семейно съветване.

Йоан 11 глава

25. Рече й Исус: Аз съм възкресението и животът: който верва в мене, и да умре, ще оживее.
26. и всеки който е жив и верва в мене, до веки нема да умре. Верваш ли това?

Йоан 1:1

В начало бе Словото; и Словото бе при Бога и Бог бе Словото.

Лука 17 глава

20. И, попитан от Фарисеите, кога ще дойде царството Божие, отговори им и рече: Царството Божие нема да дойде с изглеждане;
21. нито ще ви рекат: Ето тука е, или, ето там: защото ето, царството Божие вътре във вас е.